Guus Meeuwis

7e show toegevoegd aan de laatste editie van Groots met een zachte G!

Kaarten voor zondag 23 juni 2024 zijn nu verkrijgbaar.

Omdat 5 van de 6 aangekondigde shows inmiddels uitverkocht zijn en de vraag naar kaarten – na de start van de openbare kaartverkoop, drie weken geleden – onverminderd groot blijft, is er een extra show toegevoegd aan de laatste reeks van Nederlands’ grootste jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest en wel op zondag 23 juni 2024.

‘Gistermiddag, toen op kantoor de kogel door de kerk was voor de aankondiging van een extra show voor Groots – De Laatste, de zévende inmiddels, kwamen we erachter dat ik die bewuste zevende aan mag kondigen op de zevende van de zevende. Het is puur toeval – 777 staat volgens mij voor geluk – maar het onderstreept nog maar eens wat voor een ontzettend gelukkig man ik me voel dat ik dit nieuws mag brengen! Zal ik ‘m gewoon maar maken? In de zevende hemel ben ik!’, aldus Guus.

Guus is verguld met het feit dat er inmiddels zeven shows op de rol staan:

‘Het is een eer, een genot en een feest om te mogen zien en voelen, dat iedereen zoveel zin heeft om het feest waar ik ooit in 2006 mee gestart ben in 2024 samen tot een schitterend einde te brengen!’

Kaarten voor Groots – De Laatste zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl