Deel Zoveel - Album

Op het album 'Deel Zoveel' is een energieke en frisse Guus te horen. Een plaat waar het plezier van afspat. Het album bevat maar liefst 13 nieuwe tracks, waaronder de single 'Was Jij Maar Hier'. Ook staan er bonustracks op het album: 'Kom We Gaan', 'Nooit Niet Verliefd' (akoestische versie) en 'Nacht': de ode van Kraantje Pappie aan Guus’ monsterhit 'Het Is Een Nacht'.

Deel Zoveel - Album Deel Zoveel - Album winkel >>

Gezelligheidsmanager kids T-shirt

Wie is bij jullie thuis de gezelligste? In voorbereiding op Groots Junior heeft het Tilburgse modelabel 'Cheaque' dit te gekke kindershirt ontworpen. Bestel 'm nu voor je eigen gezelligheidsmanager thuis.

Gezelligheidsmanager kids T-shirt Gezelligheidsmanager kids T-shirt winkel >>

Cheaque Jubileumshirt Unisex

Guus zonder bril is als een frikandel zonder mayo. Het Tilburgse modelabel ‘Cheaque‘ bracht op ludieke wijze een ode aan 25 jaar Guus Meeuwis met dit te gekke shirt.

Cheaque Jubileumshirt Unisex Cheaque Jubileumshirt Unisex winkel >>

London, Paris, New York | Bandshirt

Guus: “Als ik bandshirts van internationale sterren zag met daarop: ‘London, Paris, New York’ leek het me zo verschrikkelijk cool om zulke steden als artiest onder je eigen naam te hebben staan. In het kader van mijn 25-jarig jubileum als artiest maak ik mijn eigen ‘London, Paris, New York’ compleet met maar liefst twee New York concerten in oktober. En daar hoort natuurlijk mijn eigen ‘bandshirt’ bij!“

London, Paris, New York | Bandshirt London, Paris, New York | Bandshirt winkel >>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Guus Meeuwis.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
*  reCAPTCHA code: