Guus Meeuwis in New York verplaatst naar 2022

We zien dat de wereld langzaam weer opengaat. De vaccinaties en maatregelen doen hun werk. Toch is het op dit moment onzeker of we in oktober een show zonder beperkende maatregelen kunnen organiseren en op verantwoorde wijze met elkaar naar New York kunnen en mogen reizen. Er gelden op dit moment reisbeperkingen tussen beide landen.

Omdat we begrijpen dat je (vakantie)plannen voor de zomer en het najaar wilt gaan maken, vinden wij het tijd om duidelijkheid te scheppen over de concerten in New York. Want ook wij zijn afhankelijk van het beleid van de Amerikaanse autoriteiten. Dat blijft voorlopig onvoorspelbaar.

We hebben daarom de keuze gemaakt om de shows die Guus dit najaar in New York zou geven, naar 2022 op te schuiven. Dat spijt ons enorm, maar het ijs is nog te dun.

De nieuwe data in 2022 in de Webster Hall, New York zijn:

  • Vrijdag 22 oktober 2021 wordt verplaatst naar vrijdag 28 oktober 2022
  • Zaterdag 23 oktober 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 29 oktober 2022

De aangeschafte concertkaarten blijven geldig voor de nieuwe data.

Kaarthouders ontvangen persoonlijk bericht hierover per email.

Veelgestelde vragen

Blijven mijn gekochte concertkaarten geldig?

Jazeker, de door jou gekochte concertkaarten voor New York blijven geldig. De datum van jouw kaarten wordt automatisch aangepast. Daar hoef je niets voor te doen.

Kaarten voor vrijdag 22 oktober 2021 zijn geldig voor vrijdag 28 oktober 2022
Kaarten voor zaterdag 24 oktober 2020 zijn geldig voor zaterdag 29 oktober 2022

Ik kan niet op de vervangende datum, wat nu?

We willen niets liever dan de New York shows volgend jaar met iedereen vieren. Kun je niet op de vervangende datum? Dan kan je via de email die je ontvangt of inmiddels hebt ontvangen vanuit Ticketmaster USA een restitutie aanvraag doen. Let op: de termijn voor het aanvragen van restitutie voor concertkaarten via Ticketmaster USA is 30 dagen en verstrijkt op 10 juli 2021.

Hoe kan ik een restitutie aanvragen van mijn eerder bestelde concertkaarten?

Je kunt via de link in de email die je ontvangt of hebt ontvangen vanuit Ticketmaster USA een restitutieaanvraag doen. De termijn voor het aanvragen van restitutie voor concertkaarten via Ticketmaster USA is 30 dagen en verstrijkt op 10 juli 2021. Kijk hier voor meer uitleg.

Ik heb de email van Ticketmaster USA niet ontvangen?

Neem contact op met Ticketmaster USA. Via deze link is de contactinformatie te vinden.

Kan ik mijn concertkaarten omwisselen voor kaarten van een andere concert dag?

Nee, het is helaas niet mogelijk om je kaarten om te wisselen voor een andere concertdag.

Als er concertkaarten door bezoekers worden geannuleerd, wanneer komen deze dan weer terug in verkoop?

Er zijn concertkaarten beschikbaar voor de nieuwe data:

Klik hier voor kaarten voor 28 & 29 oktober 2022

Let op: de verkopende partij bij de Webster Hall is AXS geworden in plaats van Ticketmaster USA. Dit geldt alleen voor nieuw te kopen kaarten vanaf donderdag 10 juni 2021.

Je vindt hier meer uitleg over hoe je tickets koopt.

Ik heb mijn vliegtickets en hotel geboekt via KLM Package Deals met de kortingscode ‘Guus’? Wat gebeurt er met mijn boeking?

Waarschijnlijk is je boeking al in een eerder stadium geannuleerd en heb je hiervoor al een restitutie of Corona-voucher ontvangen. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met Airtrade Customer Service Center, telefoonnummer 088-2478790.

Ik heb een hotel, vliegticket of andere reis & verblijf zaken bij een derde partij geboekt. Blijft die boeking ook geldig tot volgend jaar of kan ik deze annuleren?

Voor vragen over boekingen bij externe partijen, zoals hotels, vliegmaatschappijen en reisorganisaties zal je rechtstreeks contact op moeten nemen met de partij in kwestie.

Ik wil graag concertkaarten kopen voor een show op 28 of 29 oktober 2022, waar kan ik dat doen?

Er zijn concertkaarten beschikbaar voor de nieuwe data:

Klik hier voor kaarten voor 28 & 29 oktober 2022.

Let op: de verkopende partij bij de Webster Hall is AXS geworden in plaats van Ticketmaster USA. Dit geldt alleen voor nieuw te kopen kaarten vanaf donderdag 10 juni 2021.

Je vindt hier meer uitleg over hoe je tickets koopt.

Overige vragen

Bij overige vragen kan je contact opnemen via het contactformulier.