New York shows verplaatst naar 2021

Tot onze spijt moeten we melden dat de shows, die Guus zou geven op 23 en 24 oktober 2020 in New York, verplaatst worden naar 2021. We hebben ons lang ingespannen om duidelijkheid vanuit de Amerikaanse autoriteiten te krijgen over geldende maatregelen in oktober. Helaas blijft dit vooralsnog uit, maar de realiteit is dat de meeste shows in New York (waaronder alle shows op Broadway) tot 1 januari inmiddels zijn verplaatst. Wij vinden dat we een besluit over deze shows niet langer kunnen uitstellen, omdat wij niet geloven dat de situatie in New York op korte termijn dusdanig zal veranderen dat de shows op een verantwoorde en kwalitatieve manier plaats kunnen vinden. We willen boven alles dat de gezondheid van onze bezoekers op geen enkele manier in het geding komt.

We moeten de New York droom voor dit jaar helaas laten varen. Dat is zuur, maar in het licht van alles wat er momenteel speelt, de enige juiste beslissing. En ik ben heel blij dat we twee mooie data in 2021 hebben kunnen krijgen om ons op te verheugen.” aldus Guus.

De nieuwe data in 2021 in de Webster Hall, New York zijn:

  • Vrijdag 23 oktober 2020 wordt verplaatst naar vrijdag 22 oktober 2021
  • Zaterdag 24 oktober 2020 wordt verplaatst naar zaterdag 23 oktober 2021

De aangeschafte concertkaarten blijven geldig voor de nieuwe data.

Kaarthouders hebben uiterlijk 28 juli via Ticketmaster USA een email ontvangen met informatie over de verplaatsing van de show en de mogelijkheden wat je kan doen met je kaarten. De restitutie aanvraag termijn tot 25 augustus 2020 is inmiddels verstreken.

We hopen op ieders begrip voor dit moeilijke besluit.

Blijf veilig en gezond!

Groet,

Modestus Concerts & Events

Veelgestelde vragen verplaatsing

Blijven mijn gekochte kaarten geldig?

Jazeker, de door jou gekochte concertkaarten blijven geldig. De datum van jouw kaarten wordt automatisch aangepast. Daar hoef je niets voor te doen.

  • Kaarten voor vrijdag 23 oktober 2020 zijn geldig voor vrijdag 22 oktober 2021
  • Kaarten voor zaterdag 24 oktober 2020 zijn geldig voor zaterdag 23 oktober 2021
Ik kan niet op de vervangende datum, wat nu?

We willen niets liever dan de New York shows volgend jaar met iedereen vieren. Kun je niet op de vervangende datum? Dan kan je via de email die je ontvangt vanuit Ticketmaster USA een restitutie aanvraag doen. Let op: de termijn voor het aanvragen van restitutie voor concertkaarten via Ticketmaster USA is 30 dagen en verstrijkt op 25 augustus 2020.

Hoe kan ik een restitutie aanvragen van mijn eerder bestelde concertkaarten?

Je kunt via de link in de email die je ontvangt of hebt ontvangen vanuit Ticketmaster USA een restitutieaanvraag doen. De termijn voor het aanvragen van restitutie voor concertkaarten via Ticketmaster USA is 30 dagen en verstrijkt op 25 augustus 2020. Klik hier voor meer uitleg.

Ik heb de email van Ticketmaster USA niet ontvangen?

Alle kaarthouders ontvangen uiterlijk 28 juli 2020 een e-mail van Ticketmaster USA. Heb je na 28 juli nog geen email ontvangen? Neem dan contact op met Ticketmaster USA. Via deze link is de contactinformatie te vinden.

Kan ik mijn concertkaarten omwisselen voor kaarten van een andere concert dag?

Nee, het is helaas niet mogelijk om je kaarten om te wisselen voor een andere concertdag.

Als er concertkaarten door bezoekers worden geannuleerd, wanneer komen deze dan weer terug in verkoop?

Op dit moment zijn er concertkaarten vrijgekomen. Ze zijn in verkoop via Ticketmaster USA. Bestel ze hier.

Ik heb mijn vliegtickets en hotel geboekt via een KLM Package Deal met de kortingscode ‘Guus’? Wordt deze boeking nu ook verplaatst naar 2021 of kan ik deze annuleren?

Het reisadvies van Buitenlandse Zaken is leidend voor het annuleringsbeleid van KLM Package Deals. Uitsluitend als het reisadvies voor de VS voor de maand oktober 2020 code oranje blijft, wordt je boeking door KLM geannuleerd en ontvang je een Corona-voucher. Met deze voucher kun je dan een nieuwe boeking maken voor 2021. Lees meer op klm.nl/packagedeals. Voor vragen over KLM Package Deals kun je contact opnemen met Airtrade, op telefoonnummer 088-2478790.

Ik heb een hotel, vliegticket of andere reis & verblijf zaken bij een derde partij geboekt. Blijft die boeking ook geldig tot volgend jaar of kan ik deze annuleren?

Voor vragen over boekingen bij externe partijen, zoals hotels, vliegmaatschappijen en reisorganisaties zal je rechtstreeks contact op moeten nemen met de partij in kwestie.

Ik wil graag concertkaarten kopen voor een show op 22 of 23 oktober 2021, waar kan ik dat doen?

Mochten er concertkaarten vrijkomen, dan gaan deze per direct in verkoop via Ticketmaster USA. Houd deze site daarom goed in de gaten.

Overige vragen

Bij overige vragen kan je contact opnemen via het contactformulier.