The Road to Groots - dé warming-up voor het stadion

Het is inmiddels bijna drie jaar geleden dat Guus Meeuwis met zijn Groots met een zachte G concerten neerstreek in het Philips Stadion in Eindhoven. Met 35.000 man groots feest vieren, dat zal best weer even wennen worden. Guus helpt je met ‘The Road to Groots’: een uniek drieluik als ‘warming-up’ voor Groots met een zachte G.

Ik hoef jullie niet te vertellen wat feesten is. Ik hoef jullie niet te leren hoe je moet zingen, dansen en springen. Dat heb ik in al die jaren al vaak genoeg gezien. Ik wil je ook niet voorbereiden op het feest. Je bent heus niet vergeten hoe leuk het kan zijn.

Ik wil je op een leuke manier lekker maken voor het grootste feest van het jaar wat we al veel te lang hebben moeten missen. En dat gaan we doen met ‘The Road to Groots’, aldus Guus.

Op ‘The Road to Groots neemt Guus je mee door de 15-jarige rijke geschiedenis van Groots met een zachte G. Door middel van een aantal shows gaat de zanger in stappen van klein naar steeds grootser om uiteindelijk te eindigen in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G concerten op 10, 11 en 12 juni.

De eerstvolgende show op ‘The Road to Groots’ is op 7 april in Poptempel 013

Klik hier voor meer informatie & tickets voor ‘The Road to Groots’

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: