Nieuw album - Uit Het Hoofd

Op 19 mei brengt Guus Meeuwis zijn nieuwste album getiteld Uit Het Hoofd uit. Het album zal in twee delen verschijnen, waarbij het tweede deel uitkomt op 15 september vlak voor de start van de gelijknamige Theatertour. Iedereen die het album voor 12 mei bestelt ontvangt het album op de dag van release (19 mei) thuis en krijgt in september het tweede deel en extra booklet kosteloos nagestuurd.

Toegang tot albumrelease show bij pre-order van het album

Maar er is meer! Er komt ook een bijzondere releaseparty op 10 juni, waar Guus de nieuwe muziek voor het eerst live voor publiek gaat spelen en daar kan jij bij zijn! Waar een albumrelease show meestal alleen voor pers en genodigden is, wil Guus juist iedereen die het album heeft gekocht de mogelijkheid geven om erbij te zijn.

“Het leek mij leuk om de release van het nieuwe album te vieren met iedereen die daarbij wil zijn. Daarom ga ik de komende weken op zoek naar een locatie die past bij het aantal mensen die erbij willen zijn, te beginnen bij mij in mijn badkamer” aldus Guus.

Het aantal aanmeldingen bepaalt uiteindelijk waar Guus z’n fans zal ontvangen.

Guus over de nieuwe muziek:

Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Als m’n album straks uitkomt kun je zelf kiezen welk stukje jij daarvan nodig hebt. Voor het eerste deel heb ik er acht voor jullie gekozen, ik kan niet wachten om ze met jullie te delen. Een nieuw geluid, nieuwe energie: precies zoals ik me voel. Ik kijk er naar uit om de muziek met jullie te delen!

Het album zal in september tevens op vinyl verkrijgbaar zijn.

BESTEL HIER HET NIEUWE ALBUM VAN GUUS

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: