Guus Meeuwis Live in New York op 28 en 29 oktober 2022!

Op 28 en 29 oktober staat Guus Meeuwis eindelijk met zijn band in New York.

“Na twee jaar wachten gaat het eindelijk gebeuren. We gaan de grote plas over om in The Big Apple te spelen. 28 en 29 oktober is de Webster Hall voor twee avonden van ons. Ik moet denk ik hard in mijn arm knijpen als we daadwerkelijk op dat legendarische podium staan. Zoveel zin in. Zo speciaal! En met New York is eindelijk mijn gedroomde t-shirtje ‘Londen, Paris, New York’ compleet”,aldus Guus.

De 2 uitverkochte concerten in de iconische Webster Hall, die oorspronkelijk in 2020 zouden plaatsvinden, zijn 2 keer uitgesteld. De (eerder) aangeschafte kaarten blijven geldig. Kaarthouders zijn hierover geïnformeerd per email en zullen ruim voor de show nog een mail ontvangen met de laatste informatie.

Door de verschuivingen de afgelopen twee jaar zijn er een paar kaarten vrijgekomen. Klik hier voor kaarten en meer informatie over de shows.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: