Groots met een zachte G & Groots Junior in Rotterdam Ahoy geannuleerd

Op 12 november jl heeft de regering in een persconferentie aangekondigd dat i.v.m. het Coronavirus grootschalige evenementen in Nederland niet zijn toegestaan tot 4 december.

Naar aanleiding van dit nieuws spijt het ons te moeten mededelen dat de Groots met een zachte G concerten van 25, 26, 27, 28 en 29 november in Rotterdam Ahoy helaas niet door kunnen gaan. Hetzelfde geldt voor Groots Junior op 28 november.

- update 19 november -

Alle kaartkopers, die kaarten hebben gekocht via onze officiële verkooppartners GUTS en/of Ticketsite, krijgen het aankoopbedrag van de tickets terug. Zij hebben op 19 november van ons een email ontvangen met alle aanvullende informatie over de annulering van deze concerten en de restitutie van de kaarten. Ben jij in het bezit van kaarten en heb je deze mail niet ontvangen, check dan eerst je spamfolder. Niet ontvangen? Stuur dan een mailtje met je voor- en achternaam naar info@grootsmeteenzachteg.nl.

Het is niet mogelijk om kaarten van Ahoy om te zetten naar kaarten voor Groots met een zachte G in Eindhoven. Wil jij erbij zijn in Eindhoven, wat wij natuurlijk hopen, dan kan je via deze link je kaarten bestellen.

Klanten die een VIP-arrangement hebben besteld, zijn persoonlijk via de mail geïnformeerd.

Consumenten die kaarten hebben bemachtigd via de spaaractie van Sligro zijn per email door Sligro geïnformeerd.

Prijswinnaars ontvangen binnen 7 dagen een e-mail van de betreffende partij, waarbij zij de kaarten hebben gewonnen.

Het is een enorme teleurstelling voor iedereen die uitkeek naar de concerten, van onze trouwe bezoekers die zich al weken verheugen, tot al onze fantastische medewerkers die al maanden bezig zijn met de voorbereidingen.

We hadden gehoopt de jubileumeditie alsnog Groots in Ahoy te kunnen vieren met jullie, maar beloven alvast dat we van Groots met een zachte G in Eindhoven een nog Grootser feest zullen maken!

We hopen op jullie begrip voor deze situatie. Blijf gezond!

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: