Extra Groots met een zachte G concert op zaterdag 17 juni 2023

De verkoop van Groots met een zachte G 2023 is gestart. Wegens de overweldigende vraag naar kaarten komt er een extra show op zaterdag 17 juni 2023. Kaarten voor deze show zijn direct beschikbaar.

Vanavond trapt Guus Meeuwis de vijftiende editie van zijn Groots met een zachte G concertreeks af.

“We hebben er lang naar uitgekeken en vanavond is het dan eindelijk zover. Show 1 van Groots met een zachte G 2022. Ik hoor mezelf in april 2020 nog zeggen: ‘wat in het vat zit verzuurt niet’. Ik kan met 200% zekerheid zeggen na een geweldige generale repetitie dat dat ook echt niet het geval is. En uit dat volle vat valt nog meer te tappen. We hebben een nieuw liedje gebrouwen. ‘Neem Het Leven Met Twee Vingers Schuim’ is vandaag uit en lijkt gemaakt voor een avond als vanavond.

Ik ben er trots op dat we deze traditie volgend jaar mogen voortzetten. Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023 staan we sowieso weer op de plek waar we vanavond gaan vlammen!”, aldus Guus Meeuwis.

Kaarten voor de concerten op vrijdag 16 & zaterdag 17 juni 2023 zijn nu verkrijgbaar.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: