Albumrelease Show - Uit Het Hoofd

Guus viert zijn nieuwe album samen met zijn fans. Waar een albumrelease show meestal alleen voor pers en genodigden is, wil Guus juist iedereen die het album heeft gekocht de mogelijkheid geven om erbij te zijn.

Op 10 juni speelt Guus zijn nieuwe album ‘Uit Het Hoofd’ voor het eerst live voor publiek. Degenen die een album hebben gekocht in de pre-sale zijn daarbij!

De show is op een wel heel bijzondere plek; het Openluchttheater in Mariahout.

“Ik wil de geboorte van mijn nieuwe album op 10 juni, vieren op de plek waar ik zelf geboren ben. Nauwelijks 100 meter van de kamer in het prachtige klooster in Mariahout waar ik voor het eerst geluid produceerde, is een waanzinnig Openluchttheater. Ik heb de Burgemeester hoogstpersoonlijk toestemming gevraagd om daar voor het eerst mijn album live ten gehore te mogen brengen. En tot mijn grote vreugde zei hij ja! De symboliek spat ervan af. Lekker mogen spelen met je vrienden op een plek waar je vroeger heel veel gespeeld hebt met je vrienden. Nieuwe herinneringen maken op een plek die al vol herinnering is. Als klein jongetje werd ik daar op de trappen betoverd door de magische kindervoorstellingen en nu mag ik zelf deze voor mij zo legendarische plek betreden om, met nieuwe muziek, jullie een betoverende avond te geven”, aldus Guus Meeuwis.

Kaarten zijn niet verkrijgbaar in de openbare verkoop.

Praktische informatie:

Deuren open: 19.00 uur
Start show: 20.00 uur
Einde show: +/- 21:30 uur
De horeca is na show nog circa 1,5 uur geopend.

Adres Openluchttheater: Mariastraat 27a Mariahout

Parkeren: Voor deze voorstelling heeft de Gemeente Laarbeek extra parkeerplaatsen gerealiseerd. De kosten voor het parkeren zijn €3,- per auto en dient contant betaald te worden bij de parkeerplaats. Wij adviseren je om de bewegwijzering in het dorp goed te volgen. De extra parkeerplaatsen zijn op loopafstand van het Openluchttheater.

Fietsenstalling: Jouw fiets kun je tijdens de voorstelling stallen binnen de poort van het Openluchttheater. Wanneer je op het terrein van het Openluchttheater bent, tref je aan de linkerzijde de fietsenstalling aan.

Het weer: Hebben we niet in de hand, maar de voorspellingen zien er goed! Overdag gaat het kwik richting de dertig graden, hou er wel rekening mee dat het ’s avond kan afkoelen, dus check je weer apps voor laatste updates en pas je kleding daar op aan. Paraplu’s zijn niet toegestaan, dit belemmert het zicht van de personen die achter je zitten.

Rolstoel / Mindervalide: Voor bezoekers die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten zijn er speciale plaatsen in het theater aanwezig. Bij de ticket-controle staan medewerkers van het Openluchttheater om je te begeleiden naar deze plaatsen.

Horeca: Op het terras bij het paviljoen kun je voor en na de voorstelling een kop koffie/thee of drankje nuttigen. Consumpties worden betaald met munten die je kunt kopen bij de kassa of de munten-automaat. De horeca is na show nog circa 1,5 uur geopend.

Contant geld / pinnen: Het is mogelijk om zowel met contant geld als via een pinautomaat te betalen. In het theater is ook een munten-automaat aanwezig (betalen bij de munten-automaat kan alleen met je pinpas).

Terug naar nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor Guus’ Gastenlijst en ontvang persoonlijke mails van Guus waarin hij niet alleen zijn hersenspinsels met je deelt, maar ook alle nieuwtjes en primeurs. Je krijgt daarnaast exclusieve toegang tot pre-sales.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.