Albumrelease Show - Uit Het Hoofd

Guus viert zijn nieuwe album samen met zijn fans. Waar een albumrelease show meestal alleen voor pers en genodigden is, wil Guus juist iedereen die het album heeft gekocht de mogelijkheid geven om erbij te zijn.

Op 10 juni speelt Guus zijn nieuwe album ‘Uit Het Hoofd’ voor het eerst live voor publiek. Degenen die een album hebben gekocht in de pre-sale zijn daarbij!

De show is op een wel heel bijzondere plek; het Openluchttheater in Mariahout.

“Ik wil de geboorte van mijn nieuwe album op 10 juni, vieren op de plek waar ik zelf geboren ben. Nauwelijks 100 meter van de kamer in het prachtige klooster in Mariahout waar ik voor het eerst geluid produceerde, is een waanzinnig Openluchttheater. Ik heb de Burgemeester hoogstpersoonlijk toestemming gevraagd om daar voor het eerst mijn album live ten gehore te mogen brengen. En tot mijn grote vreugde zei hij ja! De symboliek spat ervan af. Lekker mogen spelen met je vrienden op een plek waar je vroeger heel veel gespeeld hebt met je vrienden. Nieuwe herinneringen maken op een plek die al vol herinnering is. Als klein jongetje werd ik daar op de trappen betoverd door de magische kindervoorstellingen en nu mag ik zelf deze voor mij zo legendarische plek betreden om, met nieuwe muziek, jullie een betoverende avond te geven”, aldus Guus Meeuwis.

Kaarten zijn niet verkrijgbaar in de openbare verkoop.

Praktische informatie:

Rolstoel / Mindervalide
Voor bezoekers die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten zijn er speciale plaatsen in het theater aanwezig. Degenen met een kaartje, die gebruik willen maken van deze speciale plaatsen, dienen dit voor 19 mei per mail aan te geven, zodat wij hen kunnen informeren over de mogelijkheden. Bij de ticketcontrole staat er een medewerker tot je beschikking die met je meeloopt naar deze plaats.

Tijden:
Deuren open: 19.00 uur
Start show: 20.00 uur

Adres:
Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

Parkeren
In het dorp zijn diverse parkeermogelijkheden. Daarnaast zijn er voor deze voorstelling extra parkeerplaatsen gerealiseerd. Wij adviseren je om de bewegwijzering in het dorp goed te volgen. De extra parkeerplaatsen zijn op loopafstand van het Openluchttheater.

Openbaar vervoer
Het theater is gelegen bij het centrum van Mariahout. Mariahout is met openbaar vervoer bereikbaar met de bus. Kijk hier voor openbaar vervoer

Fietsenstalling
Jouw fiets kun je tijdens de voorstelling stallen binnen de poort van het Openluchttheater. Wanneer je op het terrein van het Openluchttheater bent, tref je aan de linkerzijde de fietsenstalling aan.

Regen
De voorstelling gaat altijd door! Natuurlijk gaan we uit van stralend weer, maar bij minder goed weer kun jij je het beste wapenen tegen de regen door van thuis regenkleding of poncho’s mee te nemen. In het theater zijn ook poncho’s verkrijgbaar. Paraplu’s zijn niet toegestaan, dit belemmert het zicht van de personen die achter je zitten.

Horeca
Op het terras bij het paviljoen kun je voor en na de voorstelling een kop koffie/thee of drankje nuttigen. Tevens zijn er kleine versnaperingen verkrijgbaar. Consumpties worden betaald met munten die je kunt kopen bij de kassa of de muntenautomaat.

Contant Geld / pinnen
Het is mogelijk om zowel met contant geld als via een pinautomaat te betalen. In het theater is ook een muntenautomaat aanwezig (betalen bij de muntenautomaat kan alleen met je pinpas).

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: