Guus Meeuwis

Groots – De Laatste: Extra show toegevoegd!

Amper twee weken na aankondiging van de data voor ‘Groots – De Laatste’ zijn drie van de vijf shows – juni 2024 – al uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling voor tickets voor de laatste editie van Groots met een zachte G, heeft Guus zojuist bekend gemaakt dat hij een extra show aan het muziekspektakel in het Philips Stadion in Eindhoven toevoegt en wel op donderdag 20 juni 2024. Tickets hiervoor zijn vanaf nu verkrijgbaar.

‘Een krappe twee weken geleden nam ik met band, team en crew m’n intrek in het Philips Stadion voor Groots. Na een fantastisch weekend gevuld met drie shows en omringd door lachende, zingende, ontroerde, feestende en dansende bezoekers, had ik eigenlijk maar één klacht: ik wilde nog helemaal niet van dat podium af! Het idee dat ik er dus volgend jaar zes mag gaan doen, samen met al die enthousiaste mensen, maakt me stikgelukkig!’, aldus Guus.

De openbare kaartverkoop loopt via Ticketmaster.